Zeeland

Asbestinventarisatie Zierikzee

Asbestinventarisatie Zierikzee

Asbestinventarisatie Zierikzee nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Zierikzee en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Zierikzee laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Zierikzee laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Zierikzee.

Hoe kunt u asbest herkennen

Het is niet eenvoudig om te zien of er ergens wel of geen asbest in zit. Over het algemeen kunt u het namelijk niet met het blote oog waarnemen. Daarom zult u een asbestinventarisatie uit moeten laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland is gespecialiseerd in het inventariseren van asbest in verschillende sectoren, namelijk: vastgoed, agrarische sector, industrie, maritiem, calamiteiten en overige sectoren. Om te constateren of er ergens asbest in verwerkt zit zullen wij een onderzoek doen naar de aanwezigheid ervan. Wanneer dit afgerond is heeft u meer duidelijk of er asbest aanwezig is en om welke soort(en) het gaat.

Tevens zullen wij voor u controleren hoe u de asbest op een zo veilig mogelijke manier kunt verwijderen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het nemen van vervolgstappen zoals het maken van een kostenraming, aanbesteding, vergunningsaanvraag, projectmanagement, contra- expertise en een subsidieaanvraag.

Stuur een stukje asbest naar ons op

In plaats van dat wij bij u langskomen, kunt u er ook voor kiezen om een asbest monster naar ons op te sturen dat geval testen wij in ons laboratorium of er asbest in verwerkt zit en zullen wij u daarover informeren. Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten en dan sturen wij u een asbest inventarisatie kit waarin u het mogelijk asbesthoudend materiaal naar ons kunt sturen. Gebruik ten alle tijden deze kit i.v.m. de kans op contaminatie.

Dé specialist voor een asbestinventarisatie Zierikzee

Twijfelt u of er asbest in uw dak of gevel zit en wilt u een asbestinventarisatie Zierikzee laten uitvoeten? Asbest Inventarisatie Nederland heeft meer dan 30 jaar ervaring en is SC-540 gecertificeerd. Neem contact met ons op als u een vraag heeft over asbest, een offerte op wilt vragen of en monster op wilt sturen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.