Zeeland

Asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen

Asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van asbestinventarisaties in Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest is niet met het blote oog waar te nemen. Bovendien is asbest in meer dan 3.500 producten verwerkt, wilt u daarom zeker weten of iets asbesthoudend is? Laat het testen door onze experts.

Asbestinventarisatie in Zeeuws-Vlaanderen

Asbest Inventarisatie Nederland gaat vakkundig en discreet te werk. We kunnen bij u langskomen op locatie, waar we controleren of er asbest aanwezig is. Zodra wij klaar zijn met ons onderzoek weet u direct of er asbest aanwezig is en om welke soort het gaat. Als dit het geval is, kunnen wij u begeleiden en adviseren in het nemen van vervolgstappen.

U kunt er ook voor kiezen om zelf een sample naar ons op te sturen. In dat geval sturen wij u een asbest test kit, waarin u het stukje naar ons laboratorium kunt sturen. Het is belangrijk dat u in elk geval deze kit gebruikt, om eventuele contaminatie te voorkomen. Zodra wij uw sample hebben ontvangen, zullen wij controleren of het asbesthoudend is. We zullen u in elk geval vertrouwelijk informeren over de uitkomst van ons onderzoek, zodat u kunt beslissen welke maatregelen u wilt nemen.

Maak een afspraak met onze expert

Wilt u meer informatie over het inventariseren en verwijderen van asbest? Of wilt u een afspraak maken voor een inventarisatie op locatie, of een inventarisatie kit aanvragen? Vul dan ons contactformulier in, wij helpen u graag.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een Asbest Test Kit
Al meer dan 20 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Wij weten alles van asbest

Vind antwoord op de meest gestelde vragen

Of u wilt weten of er asbest in huis is, of asbest verwijderen verplicht is, wat een asbestinventarisatie is, hoe je asbest kunt herkennen en wat het beste plan van aanpak is. Wij helpen u verder.
Lees alles over asbest

Search