Zeeland

Asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen

Asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen

Asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Zeeuws-Vlaanderen laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe werkt een asbestinventarisatie?

Wilt u een asbestinventarisatie Zeeuws-Vlaanderen laten uitvoeren? Asbest Inventarisatie Nederland gaat vakkundig en discreet te werk. We kunnen bij u langskomen op locatie, waar we controleren of er asbest aanwezig is. Zodra wij klaar zijn met ons onderzoek weet u direct of er asbest aanwezig is en om welke soort het gaat. Als dit het geval is, kunnen wij u begeleiden en adviseren in het nemen van vervolgstappen.

U kunt er ook voor kiezen om zelf een sample naar ons op te sturen. In dat geval sturen wij u een asbest test kit, waarin u het stukje naar ons laboratorium kunt sturen. Het is belangrijk dat u in elk geval deze kit gebruikt, om eventuele contaminatie te voorkomen. Zodra wij uw sample hebben ontvangen, zullen wij controleren of het asbesthoudend is. We zullen u in elk geval vertrouwelijk informeren over de uitkomst van ons onderzoek, zodat u kunt beslissen welke maatregelen u wilt nemen.

Maak een afspraak met onze expert

Wilt u meer informatie over het inventariseren en verwijderen van asbest? Of wilt u een afspraak maken voor een inventarisatie op locatie, of een inventarisatie kit aanvragen? Vul dan ons contactformulier in, wij helpen u graag.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.