Zeeland

Asbestinventarisatie Vlissingen

Asbestinventarisatie Vlissingen

Asbestinventarisatie Vlissingen nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Vlissingen en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Vlissingen laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Vlissingen laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Vlissingen.

Laat een asbestinventarisatie uitvoeren door een deskundige

Wist u dat u wettelijk verplicht bent om een asbestdak te vervangen voor 2024? Laat bij twijfel dus altijd een stukje testen om zekerheid te krijgen. Bij Asbest Inventarisatie Nederland kunt u er op twee manieren achterkomen of er asbest in uw pand zit. U kunt namelijk enerzijds een afspraak maken met onze specialisten, zij komen dan bij u langs op locatie. Anderzijds kunt u ook zelf een asbestmonster opsturen naar ons laboratorium waar we dit voor u testen.

Kiest u voor de laatste optie? Dan sturen wij een asbest inventarisatie kit naar u toe. Gebruik deze ten alle tijden, in verband met de kans op contaminatie. Nadat wij het stukje, waarvan u denkt dat het asbest bevat, hebben ontvangen zullen we dit controleren en u vervolgens over het resultaat informeren.

AIN is de expert voor een asbestinventarisatie Vlissingen

Heeft u een asbestinventarisatie Vlissingen nodig? Asbest Inventarisatie Nederland heeft jarenlange ervaring in verschillende sectoren en is SC 540 gecertificeerd. Wij kunnen een asbestinventarisatie voor u uitvoeren in de volgende sectoren: vastgoed, agrarische sector, industrie, maritiem, calamiteiten en overige sectoren. Meer weten? Neem danmet ons op.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.