Zeeland

Asbestinventarisatie Tholen

Asbestinventarisatie Tholen

Asbestinventarisatie Tholen nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Tholen en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Om een asbestinventarisatie uit te voeren komen we bij u langs op locatie of u stuurt een sample naar ons laboratorium. Met het oog op het creëeren van een veilige leef- en/of werkomgeving doen wij een onderzoek naar de aanwezigheid van asbest.

Asbestinventarisatie laten uitvoeren in Tholen

Wilt u een asbestinventarisatie Tholen laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Tholen.

Wat is een asbestinventarisatie?

Asbestinventarisatie is het controleren en testen of iets asbesthoudend is. Dit is de enige manier om te ontdekken of er ergens asbest in verwerkt zit, want asbest kunt u niet met het blote oog waarnemen. Wij kunnen op twee manieren voor u controleren of uw materiaal asbesthoudend is.

1. Asbestinventarisatie op locatie

Allereerst kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten, wij komen dan bij u langs op locatie om te onderzoeken of er asbest aanwezig is. Naderhand heeft u direct meer duidelijkheid of en om welke soorten asbest het gaat. Tevens kunnen wij u helpen bij het nemen van eventuele vervolgstappen, zoals het vinden van een juiste partij die het asbest voor u verwijdert.

2. Stuur een sample naar ons laboratorium

Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een monster naar ons laboratorium te sturen. Wanneer u dit wenst, sturen wij u een speciale asbest test kit waarin u het stukje naar ons toe kunt sturen. Let op dat u ten alle tijden deze kit gebruikt, om eventuele contaminatie te voorkomen. Nadat wij hebben gecontroleerd of het stukje asbesthoudend is, zullen wij u daar vertrouwelijk over informeren.

Wat is veelvoorkomend asbesthoudend materiaal?

Wij kunnen een asbestinventarisatie uitvoeren in diverse sectoren, zoals in de vastgoed, agrarische sector, industriële sector, maritiem & offshore maar ook bij calamiteiten. Producten waar vroeger regelmatig asbest in werd verwerkt zijn asbestcement golfplaten, leidingen,  schoorstenen, vensterbanken en kozijnen. Echter kan asbest in nog veel meer producten verwerkt zitten en dit is niet met het blote oog te zien!

Asbestinventarisatie Tholen nodig?

Wilt u een asbestinventarisatie Tholen laten uitvoeren? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.