Zeeland

Asbestinventarisatie Terneuzen

Asbestinventarisatie Terneuzen

Asbestinventarisatie Terneuzen nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Terneuzen en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Terneuzen laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Terneuzen laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Terneuzen.

Kom erachter of er asbest in uw pand aanwezig is

U kunt er op twee manieren achter komen of er asbest aanwezig is. Ten eerste kunnen wij bij u langskomen en dit voor u testen. Asbest kunt u namelijk in de meeste gevallen niet met het blote oog waarnemen. Dit komt omdat asbest bestaat uit microscopische kleine deeltjes, die je niet kunt zien. De plekken waar we vaak asbest aantreffen is in het plafond en in daken.

Zodra u een asbestinventarisatie laat uitvoeren weet u of er asbesthoudend materiaal in het gebouw aanwezig is. Asbest inventarisatie is een onderzoek naar de aanwezigheid van asbest. Na deze inventarisatie krijgt u duidelijkheid of er asbest aanwezig is en om welke soorten het gaat. Indien er asbest aanwezig is kunnen wij u adviseren hoe u dit op een zo veilig mogelijke manier kunt verwijderen.

Tevens kunnen wij u ook helpen met het nemen van vervolgstappen. Wij kunnen u onder andere hulp aanbieden bij het maken van een kostenraming, aanbesteding, vergunningsaanvragen, projectmanagement, contra-expertise en subsidieaanvraag.

Ten slotte kunt ook een asbest monster opsturen. Als u hiervoor kiest krijgt u van ons een speciale asbest inventarisatie kit toegestuurd. Verstuur het stukje, waarvan u denkt dat het asbest bevat, ten alle tijden in deze kit naar ons op. Dit in verband met de kans op contaminatie. Wij zullen vervolgens controleren of het daadwerkelijk asbest bevat en u hierover informeren.

De specialist voor een asbestinventarisatie Terneuzen

Wilt u een asbestinventarisatie Terneuzen laten uitvoeren en graag zeker weten of er asbest aanwezig is? Laat het testen door onze specialisten. Asbest Inventarisatie Nederland heeft al meer dan 30 jaar ervaring in asbest inventarisatie en is SC-540 gecertificeerd. Voor vragen, een offerte, of als u een monster op wilt sturen kunt u contact met ons opnemen.

Let op: wanneer er asbest in uw dak zit, bent u wettelijk verplicht om dit voor 2024 te laten vervangen. Laat bij twijfel altijd een stukje testen, om zekerheid te krijgen over de situatie.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.