Zeeland

Asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland

Asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van asbestinventarisaties in Schouwen-Duiveland en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Wat is een asbestinventarisatie?

Door middel van een asbestinventarisatie gaan onze specialisten kijken of een stukje asbesthoudend is of niet. Het is niet mogelijk om asbest met het blote oog waar te nemen, de enige manier om hier achter te komen is door een asbestinventarisatie uit te voeren. Dit kunt u op twee manieren doen.

Allereerst kunt u een afspraak met een van onze experts inplannen, wij komen dan bij u op locatie en zullen onderzoeken of er asbest aanwezig is. Wanneer wij klaar zijn met het onderzoek, heeft u direct meer duidelijkheid of er asbest aanwezig is en om welke soort(en) asbest het gaat.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een asbestmonster opsturen. In dat geval zullen wij in ons laboratorium testen of dit stukje daadwerkelijk asbest bevat. Als u aangeeft dat u zelf een sample op wilt sturen, sturen wij u een asbest inventarisatie kit op. In deze asbest inventarisatie kit plaatst u het stukje dat u wilt laten testen. Vervolgens zullen wij vaststellen of dit stukje asbesthoudend is. Zodra wij deze test hebben uitgevoerd, wordt u vertrouwelijk geïnformeerd of het asbesthoudend materiaal is.

AIN: De experts voor asbestinventarisatie in Schouwen-Duiveland e.o.

Behalve het uitvoeren van een asbestinventarisatie, kunnen wij u ook helpen bij het nemen van eventuele vervolgstappen. Wij kunnen u begeleiden an adviseren bij het maken van een kostenraming, aanbesteding, vergunningsaanvragen, projectmanagement, contra- expertise en subsidieaanvraag.

Wilt u een asbestinventarisatie laten uitvoeren in Schouwen-Duiveland?

Neem dan contact met ons op. Asbest Inventarisatie Nederland is een SC 540 gecertificeerd bedrijf en wij helpen u graag bij het testen van mogelijk asbesthoudende materialen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een Asbest Test Kit
Al meer dan 20 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Wij weten alles van asbest

Vind antwoord op de meest gestelde vragen

Of u wilt weten of er asbest in huis is, of asbest verwijderen verplicht is, wat een asbestinventarisatie is, hoe je asbest kunt herkennen en wat het beste plan van aanpak is. Wij helpen u verder.
Lees alles over asbest

Search