Zeeland

Asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland

Asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Schouwen-Duiveland laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Schouwen-Duiveland.

Wat is een asbestinventarisatie?

Door middel van een asbestinventarisatie gaan onze specialisten kijken of een stukje asbesthoudend is of niet. Het is niet mogelijk om asbest met het blote oog waar te nemen, de enige manier om hier achter te komen is door een asbestinventarisatie uit te voeren. Dit kunt u op twee manieren doen.

Allereerst kunt u een afspraak met een van onze experts inplannen, wij komen dan bij u op locatie en zullen onderzoeken of er asbest aanwezig is. Wanneer wij klaar zijn met het onderzoek, heeft u direct meer duidelijkheid of er asbest aanwezig is en om welke soort(en) asbest het gaat.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een asbestmonster opsturen. In dat geval zullen wij in ons laboratorium testen of dit stukje daadwerkelijk asbest bevat. Als u aangeeft dat u zelf een sample op wilt sturen, sturen wij u een asbest inventarisatie kit op. In deze asbest inventarisatie kit plaatst u het stukje dat u wilt laten testen. Vervolgens zullen wij vaststellen of dit stukje asbesthoudend is. Zodra wij deze test hebben uitgevoerd, wordt u vertrouwelijk geïnformeerd of het asbesthoudend materiaal is.

AIN: De experts voor asbestinventarisatie in Schouwen-Duiveland e.o.

Behalve het uitvoeren van een asbestinventarisatie, kunnen wij u ook helpen bij het nemen van eventuele vervolgstappen. Wij kunnen u begeleiden an adviseren bij het maken van een kostenraming, aanbesteding, vergunningsaanvragen, projectmanagement, contra- expertise en subsidieaanvraag.

Asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Schouwen-Duiveland laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Asbest Inventarisatie Nederland is een SC 540 gecertificeerd bedrijf en wij helpen u graag bij het testen van mogelijk asbesthoudende materialen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.