Noord-Brabant

Asbestinventarisatie Roosendaal

Asbestinventarisatie Roosendaal nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van asbestinventarisaties in Roosendaal en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Wat is asbest en hoe kunt u het herkennen?

Er zijn in Nederland drie veel voorkomende soorten asbest. Deze soorten zijn in veel producten terug te vinden omdat het wereldwijd wordt verwerkt. Vooral in daken of plafonds wordt het vaak aangetroffen. Het zijn microscopische kleine deeltjes die met het blote oog nauwelijks te herkennen zijn. Deze kleine deeltjes zijn schadelijk voor de gezondheid. Daarom wordt het vanaf 2024 verboden om asbest in uw dak of pand te hebben. Dit is een van de redenen dat het nodig is om er door een specialist naar te laten kijken. Asbest Inventarisatie Nederland helpt u hier graag bij.

Zelf een monster opsturen of onderzoek op locatie?

Het is bij Asbest Inventarisatie Nederland zowel mogelijk om zelf een monster naar ons op te sturen als een deskundige bij u op locatie langs te laten komen. Wanneer u ervoor kiest om het zelf te onderzoeken met een asbest test, zullen wij een speciale asbest inventarisatie kit naar u opsturen. U plaatst hier het stukje materiaal in en wij gaan dit in het laboratorium voor u onderzoeken. Vervolgens zult u vertrouwelijk worden geïnformeerd of er wel of geen sprake is van asbest.Ook is het mogelijk om een onderzoek op locatie te laten uitvoeren, zo weet u direct waar u aan toe bent en kunnen wij u ter plekke een gepast advies geven. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dit onderzoek in verschillende sectoren. Of het nu gaat om de agrarische of maritieme sector, wij komen graag bij u langs in Roosendaal.

Meer weten over asbestinventarisatie in Roosendaal?

Asbest Inventarisatie Nederland is een organisatie met jarenlange ervaring in het onderzoeken van asbest. Tijdens divers projecten heeft Jaap van Zoest de risico’s in kaart mogen brengen. Bent u benieuwd wat wij in Roosendaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21
Wij weten alles van asbest

Vind antwoord op de meest gestelde vragen

Of u wilt weten of er asbest in huis is, of asbest verwijderen verplicht is, wat een asbestinventarisatie is, hoe je asbest kunt herkennen en wat het beste plan van aanpak is. Wij helpen u verder.
Lees alles over asbest
Asbestinventarisatie icon21

Search