Noord-Brabant

Asbestinventarisatie Oosterhout

Asbestinventarisatie Oosterhout nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van asbestinventarisaties in Oosterhout en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Moet je asbest verplicht verwijderen?

Het is momenteel (2019) nog niet verplicht om asbest te laten verwijderen. Dit gaat in de toekomst wel veranderen. Wanneer u een dak met asbest heeft dan moet u binnen 5 jaar, vóór 2024, het dak vervangen zodat er geen asbest meer in het dak zit. Vanaf 2024 gaat de overheid namelijk strikt controleren op asbest en is het niet onwaarschijnlijk dat er hoge boetes worden uitgedeeld als u uw dak niet heeft laten vervangen.

Wat moet je doen als je een dak met asbest hebt?

Ons advies is om eerst een asbestinventarisatie te doen voor u het dak gaat vervangen. Bij een asbest inventarisatie wordt er door een van onze experts gekeken of u daadwerkelijk een dak met asbest heeft en vervolgens op welke wijze dit asbest het beste en veiligste verwijderd kan worden. Wij zorgen ervoor dat het asbest door een gecertificeerd bedrijf wordt uitgevoerd, wij doen slechts de inventarisatie.

Wie zijn wij

Wij vanzijn een SC-540 gecertificeerd bedrijf. We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring omtrent asbest en we kunnen hulp bieden aan zowel geheel Nederland als België, omdat wij gevestigd zijn in Dirksland (Goeree-Overflakkee)

Asbest inventarisatie in Oosterhout?

Heeft u een asbestinventarisatie Oosterhout nodig? Asbest Inventarisatie Nederland is dé asbest specialist in Noord-Brabant. Wij verzorgen asbest inventarisaties op meerdere plekken in Noord-Brabant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur heeft dan kunt u contact met ons opnemen voor een asbest inventarisatie kit. Zo kunt u een asbestmonster opsturen, die wij vervolgens voor u testen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21
Wij weten alles van asbest

Vind antwoord op de meest gestelde vragen

Of u wilt weten of er asbest in huis is, of asbest verwijderen verplicht is, wat een asbestinventarisatie is, hoe je asbest kunt herkennen en wat het beste plan van aanpak is. Wij helpen u verder.
Lees alles over asbest
Asbestinventarisatie icon21

Search