Zeeland

Asbestinventarisatie Oost-Souburg

Asbestinventarisatie Oost-Souburg

Asbestinventarisatie Oost-Souburg nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Oost-Souburg en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Oost-Souburg laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Oost-Souburg laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Oost-Souburg.

Asbest inventarisatie voor vastgoed

Heb ik een asbestinventarisatie nodig? Deze vraag is een vraag die veel wordt gesteld door particulieren die niet of nauwelijks bekend zijn met de wet- en regelgeving omtrent asbest. Voort dat de verkoper een informatieplicht heeft en de koper een onderzoek plicht. Het hangt van de situatie af welke groep er verantwoordelijk moet zijn voor een asbestonderzoek. Een onderzoek is noodzakelijk.

Asbest inventarisatie voor de agrarische sector

In de agrarische sector de asbestcement golfplaat de meest bekende toepassing voor asbest. Echter zijn er naast deze toepassing nog andere toepassingen in de agrarische sector. Wij zijn zeer ervaren in het inventariseren van asbest en kunnen u hier bij helpen.

Andere sectoren

Naast asbest inventarisatie voor vastgoed en de agrarische sector kunnen wij u ook helpen met andere sectoren. Zo behoren industrie, maritiem & offshore en calamiteiten ook tot onze specialiteiten.

Monster opsturen

Zit u met de vraag of u asbest heeft? Wij kunnen voor u testen of er wel of geen asbest in uw schuur, woning of bedrijfspand aanwezig is. Dit proces wordt als volgt in gang gezet: Wij sturen een asbest test kit naar u op waar u een stukje van het materiaal in plaats. Dit stuurt u vervolgens op naar ons en onze experts zullen vervolgens in het laboratorium testen of u daadwerkelijk asbest heeft of niet. Deze informatie wordt u daarna vertrouwelijk verteld. Na de test kunt u ervoor kiezen om wel of geen maatregelen te nemen.

Asbest inventarisatie Oost-Souburg nodig?

Wilt u een asbestinventarisatie Oost-Souburg laten uitvoeren? Neem dan contact op voor meer informatie of om direct en offerte aan te vragen. Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Mochten wij mobiel niet bereikbaar zijn dan bellen wij u graag terug om u verder te helpen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: +31(0)613145152 of +31(0)187845234. U kunt tevens het contactformulier op de website invullen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.