Zeeland

Asbestinventarisatie Middelburg

Asbestinventarisatie Middelburg

Asbestinventarisatie Middelburg nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van asbestinventarisaties in Middelburg en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Middelburg laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Middelburg laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Middelburg.

Ben ik verplicht om asbest te verwijderen?

Het antwoord is heel simpel, nee. U bent op dit moment nog niet verplicht om asbest te verwijderen, dit gaat in de toekomst echter wel veranderen. Als er asbest in uw dak zit, bent u verplicht om dit dak voor 2024 te vervangen. Als u dit niet doet loopt u groot risico dat u een boete krijgt, de overheid zal namelijk streng gaan controleren op asbestdaken.

Hoe kan ik asbest herkennen?  

In totaal zijn er zes soorten asbest waarvan er drie het vaakst voorkomen. Het nadeel is dat asbest wereldwijd in 3500 verschillende producten is verwerkt, daardoor kun je het niet altijd met het blote oog herkennen. Asbest bestaat vaak uit microscopische kleine deeltjes, die je niet kunt zien. De plekken waar asbest meestal wordt aangetroffen zijn in plafonds en daken.

De expert in asbestinventarisatie in Zeeland

Het is niet eenvoudig om erachter te komen of er ergens wel of geen asbest in verwerkt is. Om dit te weten te komen moet er asbest inventarisatie gedaan worden. Asbest inventarisatie is een onderzoek van het desbetreffende gebouw, naar de aanwezigheid van asbest. De inventarisatie geeft u duidelijkheid of er asbest in het gebouw aanwezig is en om welke soort(en) asbest het gaat.

Tijdens de inventarisatie zullen we ook controleren hoe u de asbest op een zo veilig mogelijke manier kunt verwijderen. Hier kunnen wij u tevens bij helpen door een professioneel, gecertificeerd bedrijf in te schakelen.

U kunt er ook voor kiezen om een een stukje, waarvan u denkt dat er asbest in zit, naar ons op te sturen. Dan controleren wij of dat dit daadwerkelijk zo is. Bestel een asbest test en wij zenden u dan eerst een asbest inventarisatie kit waar u het monster in kunt versturen.

Laat u adviseren

Behalve inventariseren of er asbest in uw pand aanwezig is, kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij de vervolgstappen. Zo kunnen wij u onder andere hulp aanbieden bij het maken van een kostenraming, aanbesteding, vergunningsaanvragen, projectmanagement, contra- expertise en subsidieaanvraag

Asbestinventarisatie Middelburg nodig?

Asbest Inventarisatie Nederland B.V. is SC-540 gecertificeerd en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. Neem et ons op om een offerte aan te vragen, als u een vraag heeft over asbest, een monster op wilt sturen of informatie wilt opvragen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21
Wij weten alles van asbest

Vind antwoord op de meest gestelde vragen

Of u wilt weten of er asbest in huis is, of asbest verwijderen verplicht is, wat een asbestinventarisatie is, hoe je asbest kunt herkennen en wat het beste plan van aanpak is. Wij helpen u verder.
Lees alles over asbest
Asbestinventarisatie icon21

Search