Zeeland

Asbestinventarisatie Goes

Asbestinventarisatie Goes

Asbestinventarisatie Goes nodig? Bevat het plafond of het dak van uw gebouw asbest of heeft u asbest in huis? Daar komt u maar op een manier achter: door een asbestinventarisatie of asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest Inventarisatie Nederland al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van een asbestinventarisatie Goes en omstreken. We helpen u graag verder en geven u zekerheid.

Asbest inventarisatie Goes laten uitvoeren

Wilt u een asbestinventarisatie Goes laten uitvoeren? Asbest inventarisatie Nederland B.V. (Gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en 'S Heerenhoek) is dé asbest specialist in Zeeland. Wij verzorgen asbest inventarisaties in heel Zeeland.

Wanneer u zichzelf afvraagt of u wel of geen asbest in bijvoorbeeld uw schuur of huis heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle afhandeling van uw asbestinventarisatie in Goes.

Hoe werkt een asbestinventarisatie in Goes?

Een asbestinventarisatie volgt veelal dezelfde stappen:

  • Stap 1: Gratis offerte aanvragen
  • Stap 2: Inspectie op locatie
  • Stap 3: Monsters nemen
  • Stap 4: Opstellen rapportage
  • Stap 5: Advies en nazorg

Wat is asbest?

Er zijn verschillende soorten asbest, er zijn drie soorten die het vaakst voorkomen in Nederland. Asbest kan in ontzettend veel producten zitten, dit komt omdat het wereldwijd in 3500 verschillende producten wordt verwerkt. Het nadeel is dat je het niet altijd met het blote oog kunt herkennen. Asbest bestaat vaak uit microscopisch kleine deeltjes, die je niet kunt zien. Plekken waar asbest meestal wordt aangetroffen zijn plafonds en daken.

Expert in asbestinventarisaties Zeeland

Asbest inventarisatie Nederland is gespecialiseerd in het inventariseren in de volgende sectoren: vastgoed, agrarische sector, industrie, maritiem, calamiteiten en overige sectoren. Om erachter te komen of er ergens wel of geen asbest in verwerkt is, zal er een asbest inventarisatie gedaan moeten worden. Een asbestinventarisatie is een onderzoek naar de aanwezigheid van asbest. Wanneer wij klaar zijn met de inventarisatie heeft u meer duidelijkheid of er asbest aanwezig is, en om welke soort(en) asbest het gaat.

Wij zullen ook voor u controleren hoe u de asbest op een zo veilig mogelijke manier kunt verwijderen. Tevens kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de vervolgstappen. Wij kunnen u helpen bij het maken van een kostenraming, aanbesteding, vergunningsaanvraag, projectmanagement, contra- expertise en een subsidieaanvraag.

U kunt er ook een asbestmonster opsturen. Dan controleren wij voor u of het asbest bevat. Als u aangeeft dat u een monster op wilt sturen, sturen wij u eerst een asbest inventarisatie kit op waarin u het monster kunt versturen. Het is belangrijk dat u deze kit ten alle tijden gebruikt, i.v.m. kans op contaminatie.

Is het verplicht om asbest te verwijderen?

Nee, u bent op dit moment nog niet verplicht om asbest te laten verwijderen. Dit gaat echter wel veranderen. Als er asbest in uw dak is aangetroffen, bent u verplicht om dit dak voor 2024 te vervangen. Doet u dit niet, dan loopt u groot risico om een boete te krijgen.

Asbestinventarisatie Goes

Asbest Inventarisatie Nederland B.V. is SC-540 gecertificeerd en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. Neem met ons op om een offerte aan te vragen, als u een vraag heeft over asbest, een monster op wilt sturen of informatie wilt opvragen.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21

Search

Deskundig & Snel

Krijg zekerheid met een asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenontvangenOfferte
Al meer dan 30 jaar dé specialist
Een snelle en deskundige afhandeling
Snel beschikbaar en scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.