Asbest Test

Wilt u asbest laten testen zodat u zeker weet of uw bedrijfspand, schuur of huis asbest bevat? Dan kunt u dit eenvoudig laten testen via onze asbest test kit.
Asbest Test Kit

Let op: Wegens groot onderhoud worden er tussen 18 juli en 31 juli geen asbest test verstuurd.

Asbest Test Bestellen

U kunt onder andere betalen met:

Asbest test kit

Met de asbest test kit kunt u op een veilige manier zelf een materiaalmonster nemen en het asbest monster opsturen naar het laboratorium voor onderzoek.

  1. Bestel eenvoudig een asbest test (de asbest test kit past door de brievenbus). Hierin vindt u instructies en een handschoentje zodat u een stukje materiaal veilig in het zakje kunt doen.
  2. Nu kunt u de testkit met het asbest monster opsturen naar ons laboratorium. Onze asbest-experts stellen vast of het stukje materiaal asbesthoudend is.
  3. U ontvangt binnen 24 uur na ontvangst van ons de uitslag. Op basis van de uitslag, is het aan de keuze u om wel of geen maatregelen te nemen. Wij zouden u hierbij kunnen adviseren en eventueel de complete asbestinventarisatie voor u kunnen verzorgen.

Asbest monster nemen

Een asbest monster nemen en een asbest monster opsturen doet u met onze asbest test kit eenvoudig en goedkoop.

In plaats van een onderzoek op locatie (wat duurder is) kunt u met deze asbest test zelf een asbest monster nemen. Daarna kunt de het asbest monster opsturen. Binnen 24 uur nadat wij uw monster hebben ontvangen, ontvangt u de uitslag.

Een asbest test, hoe werkt dat?

Een asbest test gebeurt in een laboratorium waar het materiaal grondig wordt getest op asbest en asbestvezels. Indien uit de asbest test blijkt dat uw materiaalmonster asbesthoudend is, kunnen we u gratis voorzien van onafhankelijk advies en verdere informatie omtrent de aangetroffen asbest.

Op basis van het resultaat van de asbest test kunt u zelf bepalen welke volgende stap u wilt nemen. Als u die überhaupt wilt nemen, we zijn ten allen tijden deskundig én discreet.

Zoals bekend is asbest een schadelijke stof die middels de vezels de gezondheid kan aantasten. We zouden u dan ook graag stap voor stap willen helpen bij het maken van een beslissing die veilig is zodat de asbest geen gevaar zal vormen.

De asbest test is veilig en het laboratorium 100% betrouwbaar. Met onze asbest test krijgt u zekerheid en met ons advies weet u direct waar u aan toe bent. U kunt altijd zelf beslissen welke vervolgstappen u wilt nemen, wij zorgen ervoor dat u precies weet welke opties er zijn.

Wat als mijn monster van de asbest test, asbest bevat?

Indien wij asbest aantreffen op het materiaal dat u heeft opgestuurd, bent geheel vrij om hier een bepaalde keuze in te maken.

Vaak zien we dat in dergelijke gevallen klanten ons vragen om een asbest inventarisatie uit te voeren in het betreffende pand. Op deze manier weet u precies waar het asbest zich bevindt en wat er eventueel nodig is om dit te laten verwijderen.

Wij zijn gespecialiseerd in de inventarisatie het laten verwijderen voeren wij zelf niet uit. Wel kunnen wij u in contact brengen met bedrijven waar we vaak mee samenwerken zij kunnen gratis offertes voor u opstellen op basis van ons rapport.

Asbest Test laten uitvoeren

Hoeveel kost een asbest inventarisatie gemiddeld?

Dit varieert enorm en is afhankelijk van het pand/object. Neem contact op met ons of vraag een offerte aan zodat we u met meer zekerheid een specifiek antwoord kunnen geven. Wat we wel op voorhand kunnen zeggen is dat het bestellen van een asbest test u op voorhand goedkoper inzicht geeft in de situatie.

Wat kost asbest verwijderen?

Heeft de asbest test uitgewezen dat er asbest aanwezig is? Dan komen de kosten voor het verwijderen ervan momenteel voor uw rekening. Hoeveel asbestsanering kost, is afhankelijk van veel factoren. Is het asbest binnen of buiten aanwezig? Om hoeveel vierkant meter asbest gaat het en om welk type? Hoe is het asbest bevestigd en in hoeverre is het materiaal verweerd?

Om offertes te kunnen ontvangen is antwoord op deze vragen nodig. Met een asbestinventarisatie krijgt u exact de informatie die u nodig heeft.

Waar kan ik de asbest test kit (met materiaalmonster) naartoe sturen?

U kunt de asbest test kit + asbest monster opsturen naar:

Asbest Inventarisatie Nederland B.V.
Postbus 36
3247 ZG Dirksland

Bestel hier uw test

Wegens een technische fout kunnen wij geen bestellingen aannemen. We verwachten dat dit morgen (17 augustus) na  13:00 weer mogelijk is. Onze excuses voor het ongemak.

Let op: Wegens vakantieperiode worden er tussen 24 juli en 31 juli geen kits verstuurd.

Analysecertificaten kunt u verwachten vanaf 2 Augustus jl.

Eenmalig €39,95

Eenmalig €39,95

Asbest Test Bestellen

U kunt onder andere betalen met:

Neem eenvoudig zelf een materiaalmonster
Gratis retourneren naar ons antwoordnummer
Ontvang binnen 24 uur (na ontvangst in onze postbus) de uitslag
We geven u gratis en onafhankelijk advies

Al 2478 mensen gingen u voor

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.