Asbest inventarisatie voor vastgoed

“Heb ik een asbestinventarisatie nodig?” is een veel door particulieren gestelde vraag die veelal onbekend zijn met diverse wet- en regelgevingen rondom asbest.
Asbestinventarisatierapport

“Heb ik een asbestinventarisatie nodig?” is een veel door particulieren gestelde vraag die veelal onbekend zijn met diverse wet- en regelgevingen rondom asbest. Op het gebied van het inventariseren van asbest kunnen we u naar alle waarschijnlijkheid zeker van dienst zijn.

Het zekere voor het onzekere bij aan- en verkoop.

De verkoper heeft een informatieplicht en de koper heeft een onderzoek plicht. De specifieke omstandigheden in het onderhandelingsproces bepalen welke partij verantwoordelijk is voor een asbestonderzoek. Feit is wel dat een dergelijk onderzoek noodzakelijk is.

Een asbestonderzoek bestaat uit een inspectie door gecertificeerde inspecteurs, eventueel aangevuld met het nemen en analyseren van monsters.

Aanvullend kunnen zij, indien de omstandigheden daar om vragen, ook bodem en luchtmonsters nemen om te onderzoeken of er asbest in de grond of omgevingslucht zit.

De onderzoeksresultaten vormen een goed referentiepunt voor de aan- en verkoper bij hun verdere onderhandelingen over het vastgoed.

We helpen u graag verder en informeren u wat van u verwacht wordt om op een veilige en verantwoorde wijze om te gaan met asbest. Voor een marktconforme de prijs-kwaliteits- verhouding bent u bij ons aan het juiste adres.

Of u (een gedeelte van) een bedrijfspand, een garage, schuur of asbest in huis wilt laten onderzoeken. Of wilt weten of een materiaal asbest bevat. Of wilt weten hoe u met een bepaalde situatie dient om te gaan. Wij zijn ervoor om u verder te helpen!

Neem gerust telefonisch contact op, we staan u graag te woord. U kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21