Hoeveel soorten asbest zijn er?

Het nadeel van asbest is dat het wereldwijd in 3.500 verschillende producten is verwerkt, waardoor asbest soms niet altijd goed te herkennen is.
Asbestinventarisatierapport

Het nadeel van asbest is dat het wereldwijd in 3.500 verschillende producten is verwerkt, waardoor asbest soms niet altijd goed te herkennen is. Daarnaast bestaan deze zes mineralen uit microscopische kleine vezels, die niet met het blote oog te zien zijn.

Plekken waar wij asbest vaak aantreffen zijn asbest in huis en in plafonds en op daken. Golfplaten moeten slijtvast, duurzaam en sterk zijn. Dit zijn eigenschappen van asbest, waardoor dit materiaal lange tijd is gebruikt in de bouw. Ook een plafond kan asbesthoudend zijn, vooral in vochtige vertrekken. Asbestvezels zijn namelijk bestand tegen schimmels.

Asbest Inventarisatie Nederland komt graag bij u langs om de complete asbestinventarisatie op een professionele manier te verzorgen en om te controleren of er asbest aanwezig is. Wij kennen de eigenschappen van asbest en weten dit snel te identificeren.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21