Asbest Testen

Wilt u op asbest testen? Vraagt u zich af of er wel echt asbest in uw schuur, woning of bedrijfspand aanwezig is? Wij kunnen het voor u testen!
Asbestinventarisatierapport

Het is niet eenvoudig om te zien of ergens wel of geen asbest in is verwerkt. Dan moet er een asbest inventarisatie gedaan worden. Wist u dat er in 3.500 producten asbest is verwerkt? Gelukkig is er ook een makkelijke oplossing: u kunt een asbest monster opsturen via onze asbest test en wij testen het!

Op asbest testen

Asbest testen gebeurt in een laboratorium waar het materiaal grondig wordt getest op asbest en asbestvezels. Indien uit de asbest testen blijkt dat uw materiaalmonster asbesthoudend is, kunnen we u gratis voorzien van onafhankelijk advies en verdere informatie omtrent de aangetroffen asbest.

Op basis van het resultaat van de asbest testen kunt u zelf bepalen welke volgende stap u wilt nemen. Als u die überhaupt wilt nemen, we zijn ten allen tijden deskundig én discreet.

Zoals bekend is asbest een schadelijke stof die middels de vezels de gezondheid kan aantasten. We zouden u dan ook graag stap voor stap willen helpen bij het maken van een beslissing die veilig is zodat de asbest geen gevaar zal vormen.

De asbest testen zijn veilig en het laboratorium 100% betrouwbaar. Met onze asbest test krijgt u zekerheid en met ons advies weet u direct waar u aan toe bent. U kunt altijd zelf beslissen welke vervolgstappen u wilt nemen, we zorgen er alleen voor dat u precies weet welke opties er zijn.

Asbest testen particulier

Asbest testen particulier is op deze manier de meestgebruikte manier omdat u zo niet onnodig meer tijd en geld hoeft te besteden aan een complete inventarisatie. We zien namelijk regelmatig dat het materiaalmonster gelukkig geen asbest bevat. Op dat moment kunt u door met de verbouwing, verkoop of sloop zonder gevolgen.

Asbest testen als particulier is via onze asbest test kit van €39,95 de ideale oplossing. Voordat u een groter (duurder) onderzoek laat uitvoeren kunt u zelf eenvoudig een asbest monster nemen met de asbest test kit en gratis naar ons laboratorium opsturen.

Asbest laten testen

Wij sturen een speciale zak naar u. In deze zak plaatst u een stukje materiaal. Vervolgens verzendt u dit naar ons laboratorium, waar we dit kunnen testen op asbest. Onze experts stellen vast of er wel of geen sprake is van asbest. Vervolgens wordt u door ons vertrouwelijk geïnformeerd of het asbesthoudend materiaal is. Het is aan u om wel of geen maatregelen te nemen.

De kosten? Slechts eenmalig 39,95 euro (incl verzendkosten)! Bent u hierin geïnteresseerd? Bestel eenvoudig uw asbest test kit.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21