Asbestinventarisatierapport

Wilt u een weten of er in uw pand asbest aanwezig is? Asbest is gevaarlijk voor de gezondheid en moet daarom verwijderd worden. Om te achterhalen of er zich daadwerkelijk asbest in het pand bevindt, kunt u een grondige asbest analyse laten uitvoeren. Inventarisatie Nederland stelt asbestinventarisatierapporten op voor zowel particulieren als bedrijven.
Asbestinventarisatierapport

Asbestinventarisatierapport

Een asbestinventarisatierapport op basis van een asbestinventarisatie geeft u zekerheid en uitsluitsel over het materiaal. Ook wordt er in het rapport opgenomen wat de vervolgstappen zijn voor het verwijderen van de asbesthoudende delen van de constructies en het verminderen van de risico’s. Bij Asbest Inventarisatie Nederland B.V. kunt u voor €39,95 al een asbest test laten uitvoeren.

Hoe komt een asbest inventarisatie rapport tot stand?

Een asbestinventarisatierapport begint met een analyse van materiaal. Deze analyse zal in de vorm van een laboratoriumonderzoek plaatsvinden. Wij komen bij u op locatie om monsters af te nemen of u stuurt deze zelf op via de test kit. We informeren u vervolgens vertrouwelijk of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Wij adviseren u dan direct over de mogelijke maatregelen die u kunt nemen om de asbest veilig te laten verwijderen.

Asbestinventarisatierapport Kosten

De kosten voor een asbestinventarisatierapport verschillen per analyse en onderzoek. Indien wij bij u op locatie een asbestinventarisatie komen uitvoeren kunt u denken aan een bedrag tussen de €200 en €600. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf monsters te nemen. Met behulp van onze speciaal opgestelde asbest test kunt u zelf een monster afnemen en deze in een speciale verpakking naar ons toesturen. Op deze zijn de asbestinventarisatierapport kosten slechts €39,95.

Over Asbest Inventarisatie Nederland B.V.

Omdat werken met asbest gevaarlijk is het begrijpelijk dat u liever geen risico wilt lopen om in aanraking te komen met deze stof. Daarom kunt u het beste een deskundig team inschakelen die het asbest onderzoek voor u kan uitvoeren. Wij zijn gecertificeerd en voeren asbestinventarisaties uit voor zowel particulieren als zakelijk klanten in de volgende sectoren: vastgoed, maritiem, industrie, agrarische activiteiten en calamiteiten. Wij voeren analyses uit en stellen voor u een asbestinventarisatierapport als u woonachtig bent in zowel Nederland als België. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies of vraag een gratis offerte aan. U kunt dan ook meteen een afspraak met ons maken zodat wij bij u langs kunnen komen voor een deskundige asbestinventarisatie.


Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21