Asbestinventarisatie kosten

Wilt u een asbestinventarisatie uit laten voeren? Een asbestinventarisatie is essentieel wanneer u niet zeker weet of er asbest in uw pand of op het dak zit.
Asbestinventarisatierapport

Wilt u een asbestinventarisatie uit laten voeren? Een asbestinventarisatie is essentieel wanneer u niet zeker weet of er asbest in uw pand of op het dak zit. Alleen door zo’n analyse uit te laten voeren kunt u met zekerheid uitsluiten of er wel of geen asbest aanwezig is. Ook is het mogelijk om zelf een monster naar ons op te sturen door middel van onze asbestinventarisatie kit. Vervolgens zullen wij in ons laboratorium controleren of uw materiaalmonster asbest bevat. Het aanvragen van een asbest test kit en het laten controleren van uw materiaalmonster kost slechts €39,95 en u ontvangt binnen 48 uur de uitslag.

Wij zullen u ten alle tijden discreet en betrouwbaar informeren over de uitkomst van ons onderzoek zodat u, indien nodig, de nodige vervolgstappen kunt ondernemen. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het nemen van vervolgstappen, zodat u een veilige werk- en leefomgeving kunt creëren. Wij zijn al 20 jaar dé specialist op het gebied van asbest en de asbest inventarisatie kosten houden we altijd erg scherp!

Wat kost een asbestinventarisatie?

De kosten van een asbestinventarisatie zijn van diverse factoren afhankelijk. Allereerst van het te controleren gebied. Betreft het slechts een gedeelte van uw pand? Of wilt u heel de oppervlakte laten controleren? Bovendien is het ook afhankelijk van welk soort onderzoek u wilt laten uitvoeren, er zijn namelijk drie types: type 0, A en B. Wanneer u interesse heeft in een asbestinventarisatie kunnen wij u meteen een vrijblijvende prijsopgave geven. Laat uw gegevens achter en wij zullen spoedig contact met u opnemen. Doordat Asbestinventarisatie Nederland een klein maar professioneel bedrijf is kunnen we u een scherp prijsvoorstel doen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij kunnen onderzoeken of er asbest in huis of in uw pand aanwezig is, we brengen de risico’s voor u in kaart en ontzorgen u. Wilt u een een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op! We geven u direct een indicatie van de asbest inventarisatie kosten. Ook is het mogelijk om een asbest test op te vragen, handig wanneer u geen inventarisatie op locatie uit kunt laten voeren maar wel wilt controleren of het materiaal asbesthoudend is. Ook bespaart u hiermee eventueel asbest inventarisatie kosten.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21