Asbest in huis

Asbest in huis is een kwalijke zaak. Asbest in huis kan namelijk erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Zo kan het schade geven aan de luchtwegen of kanker veroorzaken. Het is dus verstandig om asbest zo snel mogelijk uit uw huis te laten verwijderen zodat u weer veilig in uw huis kunt wonen.
Asbestinventarisatierapport

Asbest in huis ontdekken

Asbest in huis ontdekken en inventariseren dient op een veilige manier te worden gedaan. Asbest wordt in verschillende producten verwerkt. Veelal in oudere huizen komt asbest voor in golfplaten en plafonds. Dit komt omdat asbest slijtvast, duurzaam en sterk is. Er bestaan verschillende soorten asbest. Namelijk: chrysotiel, amosiet, crocidoliet, tremoliet, actinoliet en anthofylliet. Tegenwoordig is het gebruik van asbest verboden. Echter, voorheen was het gebruik van asbest heel normaal. Daarom is de kans dat er asbest in uw oudere huis aanwezig is is wel erg groot.

Controle is goed

Twijfel of er asbest in huis is? Laat uw woning controleren om er zeker van te zijn of er asbest in huis aanwezig is. Asbest Inventarisatie Nederland komt graag bij u langs om een professionele asbestinventarisatie op locatie uit te voeren. Daarna zullen we een asbestinventarisatierapport voor u op te stellen. Wij komen dan bij u op locatie om monsters af te nemen en analyseren deze monsters in ons laboratorium. Vervolgens zullen wij persoonlijk en vertrouwelijk de resultaten aan u doorgeven en advies uitbrengen over welke vervolgstappen u moet nemen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om zelf een monster te nemen en dan kunt u het asbest monster opsturen. Dit kunt u doen via onze asbest test kit. U verzendt het afgenomen materiaalmonster in een speciale verpakking naar ons toe. Wij onderzoeken deze grondig en geven u de uitslag in de vorm van een asbestinventarisatierapport.

Asbest in huis laten verwijderen

Het verwijderen van asbest in huis is een gevaarlijke klus. Dit kunt u dan ook beter uit laten voeren door echte professionals. Asbest Inventarisatie Nederland schiet u graag te hulp. Wij gaan met uiterste precisie aan de slag en zijn gecertificeerd in het inventariseren en verwijderen van asbest in verschillende sectoren zoals: vastgoed, maritiem, industrie, agrarische activiteiten en calamiteiten. Of u nu in Nederland of België woont, wij voeren in beide landen onze werkzaamheden uit. Nadat wij de asbest volledig hebben verwijderd, kunt u weer op een veilige manier in uw woning leven.

Wil u weten of er asbest in huis aanwezig is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan voor het laten opstellen van een asbestinventarisatierapport of plan meteen een afspraak met ons in om langs te komen voor een deskundig asbest onderzoek in uw woning.


Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21