Asbest analyse op locatie

Asbest, bijna iedereen weet wat het is, maar er zijn weinig mensen die het kunnen herkennen.
Asbestinventarisatierapport

Asbestanalyse op locatie door een expert

Asbest, bijna iedereen weet wat het is, maar er zijn weinig mensen die het kunnen herkennen. Simpelweg omdat asbest niet met het blote oog waarneembaar is. Daarom is een asbestanalyse vaak nodig om uw veiligheid en die van anderen te waarborgen. Schakel daarom altijd een expert in als u twijfelt of uw woning, gebouw of bodem asbest bevat. Met name gebouwen en objecten van voor 1994 kunnen asbesthoudende materialen bevatten, omdat er tot die tijd veel met asbest materialen werd gewerkt. Daarom is asbest in huis een veelvoorkomende verwerking.

Asbestonderzoek en risicobeoordeling

Om u meer zekerheid te kunnen geven of er asbest aanwezig is, zullen wij door middel van een monsterafname en analyse controleren op asbesthoudend materiaal. Dit is noodzakelijk, omdat dit de enige manier is om te constateren of het materiaal asbesthoudend is of niet. Ook kunnen we u op deze manier snel uitsluitsel geven of en welke soort asbest het betreft. Vervolgens kunnen we het risico goed inschatten en u over de vervolgstappen adviseren. Een monster nemen wij op basis van een asbestinventarisatie op locatie of via een materiaalmonster dat u zelf heeft genomen via onze asbest test kit.

Zelf een monster opsturen?

Dat kan! U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf een stukje (mogelijk) asbesthoudend materiaal naar ons laboratorium op te sturen via onze asbest test. Wij zullen het monster in ons laboratorium testen op asbest. Vervolgens wordt u door ons vertrouwelijk geïnformeerd over het resultaat en eventuele maatregelen. Als u dit wenst, vraag dan een asbest inventarisatiekit bij ons op, zodat u het materiaal op een veilige manier naar ons toe kunt sturen.

Asbestanalyse laten uitvoeren?

Wilt u een asbestanalyse laten uitvoeren, al dan niet op locatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook voor vragen over asbest, de procedure of nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u op een persoonlijke en discrete wijze, om zo een veilige leef- en werkomgeving voor u te realiseren.

Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21