Asbest Analyse

Wilt u een weten of er in uw pand asbest aanwezig is? Asbest is gevaarlijk voor de gezondheid en moet daarom verwijderd worden. Om te achterhalen of er zich daadwerkelijk asbest in het pand bevindt, kunt u een grondige asbest analyse laten uitvoeren. Inventarisatie Nederland stelt asbestinventarisatierapporten op voor zowel particulieren als bedrijven.
Asbestinventarisatierapport

Asbest Analyse

Een asbestanalyse geeft uitsluiting over het materiaal. Ook wordt er in de asbest analyse opgenomen wat de volgstappen zijn voor het verwijderen van de asbesthoudende delen van de constructies en het verminderen van de risico’s. Bij Asbest Inventarisatie Nederland kunt u voor slechts €39,95 al een asbest analyse laten uitvoeren.

Asbestanalyse

De asbestanalyse zal in de vorm van een laboratoriumonderzoek plaatsvinden. Wij komen bij u op locatie om monsters af te nemen of u kunt zelf een asbest monster opsturen. We informeren u vervolgens vertrouwelijk of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Wij adviseren u dan direct over de mogelijke maatregelen die u kunt nemen om de asbest veilig te laten verwijderen.

Zelf analyseren

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf monsters te nemen. Met behulp van onze speciaal opgestelde asbest test kit kunt u zelf een monster afnemen en deze in een speciale verpakking naar ons toesturen. Wij zullen het monster dan grondig onderzoeken en geven u zo snel mogelijk de uitslag van de analyse in de vorm van een asbestinventarisatierapport.

Over Asbest Inventarisatie Nederland B.V.

Omdat werken met asbest gevaarlijk is het begrijpelijk dat u liever geen risico wilt lopen om in aanraking te komen met deze stof. Daarom kunt u het beste een deskundig team inschakelen die de asbestanalyse voor u kan uitvoeren. Wij zijn gecertificeerd in het inventariseren van asbest in de volgende sectoren: vastgoed, maritiem, industrie, agrarische activiteiten en calamiteiten. Wij voeren analyses uit in zowel Nederland als België. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. U kunt dan ook meteen een afspraak met ons maken zodat wij bij u langs kunnen komen voor een deskundig onderzoek.


Deskundig & Snel

Ontvang een gratis offerte voor uw asbestinventarisatie

Gratis offerte ontvangenOfferte
Of bestel een asbest test kit
Asbestinventarisatie icon21
Al meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 1.000 rapporten opgesteld
Een snelle afhandeling
Vaste scherpe prijzen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Neem contact met ons op
Asbestinventarisatie icon21